E-mail instellen Android

Handleiding voor het instellen van de E-mail app op Android 4.4 en hoger op basis van POP3/IMAP

1. Open de instellingen van de E-mail app en klik vervolgens op Account toevoegen

2. Vul vervolgens is complete e-mailadres in met het bijbehorende wachtwoord en tip rechtsboven in op Handmatig instellen

3. Maak uw keuze uit een POP3 of IMAP4 account

4. Vul de volgende velden in: bij Gebruikersnaam naam@uwdomeinnaam , Wachtwoord uw wachtwoord zoals bij u bekend is, Beveiligingstype op Geen en E-mail verwijderen van server instellen op Wanneer ik verwijder uit het Postvak IN. Klik wanneer u de gegevens heeft ingevuld op > .

Vul bij het POP3-servermail.deonlinezaak.nl in en zorg dat de poort op 110 staat.

Vul bij het IMAP-servermail.deonlinezaak.nl in en zorg dat de poort op 143 staat.

5. Vul de volgende waardes in bij de volgende velden: POP3 en SMTP-servermail.deonlinezaak.nlBeveiligingstype SSL (alle certificaten accepteren) met Poort 465, vink Inloggen verplicht aan. Vul bij Gebruikersnaam en Wachtwoord uw gegevens in als deze er nog niet stonden en klik op >. Indien zenden niet lukt verander dan SSL in TLS (alle certificaten accepteren) met Poort 587.

6. In sommige verbinding gevallen kan het voorkomen dat u onderstaande melding ziet. Tik hier op Doorgaan en open uw mailbox, de email zou gewoon binnen moeten komen. Gaat dit niet? Controleer dan uw verbinding.