Outlook Mail instellen – POP3/IMAP

Handleiding voor het instellen van e-mail op Windows 10 Mobile apparaten op basis van POP3/IMAP4

1. Start Outlook Mail
  2. Tik rechtsonderin op de drie puntjes () en kies vervolgens voor Accounts beheren

3. Kies in het volgende scherm voor + Account toevoegen
  4. Kies in het volgende scherm voor Geavanceerde configuratie
  5. Kies hier voor Internet e-mail en vul de velden in met behulp van onderstaande gegevens
  6. Vul bij Naam: de gewenste naam van het postvak in, vul vervolgens bij Naam: uw gewenste naam in en vul bij Server voor binnenkomende e-mail: mail.deonlinezaak.nl in
  7. Maak uw keuze uit POP3/IMAP4.
  8. Vul bij E-mailadres en Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres in (naam@uwdomeinnaam)
  9. Vul bij Wachtwoord uw bijbehorende wachtwoord in
  10. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) mail.deonlinezaak.nl in
  11. Zorg dat er enkel bij Op de server voor uitgaande e-mail is authenticatie vereist, Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden van e-mail en SSL vereisen voor inkomende en uitgaande e-mail een vinkje staat en tik vervolgens op Aanmelden

12. Het account zou nu toegevoegd moeten zijn, na een aantal seconden verschijnt er een melding Let op bij het account
  13. Tik op het account en kies voor Account herstellen

14. Krijgt u een melding over een Niet-vertrouw certificaat, klik hier op Doorgaan

15. Het account is nu succesvol toegevoegd en Let op zou bij het account verdwenen moeten zijn