Met een vouchercode applicatie vergroot je de verkoopkansen in de Retail.

Diverse Retail bedrijven hebben niet de ruimte om elk product direct beschikbaar te hebben in de winkel. Een oplossing om deze producten toch direct te verkopen kan door middel van een vouchercode applicatie.

Vouchercode applicatie

Verkoop diverse producten in de Retail met onze vouchercode applicatie

Voordat een actie start wordt de vouchercode applicatie ingericht voor de nieuwe actie. Er wordt afgestemd hoeveel vouchercodes er in omloop worden gebracht. De Online Zaak genereerd de vouchercodes en levert deze aan. De vouchercodes worden geïmporteerd in de vouchercode applicatie. De vouchercodes zijn eenmalig te gebruiken en zijn altijd uniek. Daarnaast kan er een geldigheidsduur ingesteld worden voor de vouchercodes. 

Het Retail bedrijf ontvangt de gegeneerde vouchercodes die zij vervolgens verkopen via de winkels of eigen webshop. Vaak worden de vouchercodes gebruikt voor speciale acties. 
Geldigheid vouchercodeZodra een consument een product heeft gekocht ontvangt deze een kassabon of bevestigingsmail waarin de URL van de actiepagina staat vermeld en de vouchercode.

De consument gaat naar de speciaal ingerichte actiepagina waarop de vouchercode applicatie staat. De vouchercode wordt ingevoerd en gecontroleerd op geldigheid en de NAW gegevens worden ingevoerd. De consument ontvangt vervolgens een bevestiging en de gegevens worden automatisch doorgegeven aan de leverancier die het product vervolgens kan uitleveren. 

Retail bedrijven die al gebruik hebben gemaakt van onze oplossing

Er zijn diverse Retail bedrijven die gebruik hebben gemaakt van onze vouchercode applicatie. Waaronder:

Onze werkwijze stap voor stap

Welke stappen doorlopen wij samen tot het gewenste resultaat voor het laten maken van een vouchercode applicatie?

Denk jij dat wij jou kunnen helpen met online business?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.