WordPress webshop laten ontwerpen met Woocommerce

WordPress / Woocommerce webshop

Een webshop met Woocommerce is voor jou als ondernemer die een professionele webshop wil laten bouwen de perfecte keuze. Door de uitstekende integratie met WordPress, het meest gebruikte CMS voor websites, is Woocommerce het meest in trek als software voor webwinkels. Door zijn gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheden tot uitbreiding (plug-ins) en de opbouw waarbij onderdelen uitwisselbaar zijn (modulair) maakt dat Woocommerce door miljoenen webshops wereldwijd wordt gebruikt.

Woocommerce webshop tarief

Wil jij jouw eigen webshop in WordPress laten ontwerpen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. De Online Zaak biedt jou al vanaf € 1299,- een webshop met Woocommerce. Wij ontwerpen reeds jarenlang professionele webshops voor bedrijven en organisaties. Daardoor hebben wij veel ervaring opgedaan om alle mogelijke uitdagingen bij het ontwerpen en inrichten van een webshop op te lossen.

Woocommerce webshop en gebruikersgemak

Woocommerce wordt geroemd voor de prachtige vormgeving en ook het gebruikersgemak. Zaken zoals betalingen, voorraden en annuleringen worden overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Hierdoor kan jij als ondernemer jouw tijd en energie besteden aan datgene waar het om gaat: Omzet genereren met jouw mooie producten of diensten. Een ruime diversiteit aan designs, plug-ins en thema’s geeft jou als gebruiker de mogelijkheden om een WordPress webshop helemaal naar jouw wensen op te zetten

SEO en vindbaarheid bij een webshop laten maken

Een essentiële reden om voor een WordPress Woocommerce webshop te kiezen, is de goede vindbaarheid van webwinkels die zijn opgezet en ingericht met Woocommerce. De zeer duidelijke structuur en perfecte integratie met WordPress maakt dat Google de Woocommerce webshops goed en hoog indexeert. Vergeleken met Magento en overige webshop platforms staat Woocommerce goed aangeschreven bij de zoekmachines. Om die reden is een webwinkel laten maken met Woocommerce webshop dé oplossing.

Is een Woocommerce WordPress webshop op de groei gericht?

Jouw eigen webshop laten maken. Een WordPress webshop is als het bouwen van een huis. De talrijke Woocommerce plug-ins fungeren als bouwstenen die er voor zorgen dat een Woocommerce webshop volledig op de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf kan worden ingesteld. Door deze modulaire opbouw zijn de Woocommerce webshops doelmatig voor zowel kleine zelfstandige als de grote bedrijven met duizenden producten. Jouw eigen webwinkel laten maken? Dé oplossing is dan Woocommerce.

Met de Woocommerce plug-ins een webshop laten maken

Het succes van de Woocommerce webshops is gebaseerd op de uitstekende vindbaarheid, de smaakvolle designs en duidelijke overzichten, maar vooral door de plug-ins is Woocommerce een doorslaggevend succes. Woocommerce biedt voor elke gewenste functionaliteit een plug-in zodat er met bescheiden uitgaven een professionele webshop op maat voor jou gemaakt kan worden. Hier volgen vijf van onze favoriete plug-ins:

  • Woocommerce Mollie: voor betaalgemak met IDEAL, Creditcards, enzovoort.
  • WooCommerce PDF Invoice: voor automatisch aanmaken factuur bij een bestelling
  • WooCommerce Smart Sale Badge: makkelijk toevoegen kortingen aan producten
  • WooCommerce Product FAQs: FAQ creëren op basis van feitelijke vragen van klanten
  • WooCommerce Currency Switcher: laat bezoekers kiezen met welke munteenheid ze betalen

Woocommerce heeft niet alleen deze plug-ins; er zijn nog ontelbare andere plug-ins die het mogelijk maken dat jouw webshop helemaal opgezet en ingericht kan worden naar jouw wensen.

Webshop laten maken met WordPress en Woocommerce

De koppeling van Woocommerce met een WordPress webshop is al hiervoor vermeld als een essentieel voordeel voor de webshop applicaties van Woo Themes. Deze koppeling met WordPress en Woocommerce maakt dat dagelijks miljoenen webbouwers en ontwikkelaars die dagelijks voortvarend gebruik maken van dit platform. WordPress is met meer dan 80 miljoen installaties het meest gebruikte CMS systeem in de wereld. De WordPress online community biedt door haar grootte de beste support.

Onze werkwijze stap voor stap

Welke stappen doorlopen wij samen tot het gewenste resultaat voor het laten maken van een Woocommerce webshop?

Denk jij dat wij jou kunnen helpen met online business?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.