Waarom een website in WordPress laten maken?

De Online Zaak is WordPress specialist, maar wat houdt WordPress nu exact in?
WordPress is een platform waarin websites worden gebouwd en beheerd. Een platform als dit wordt CMS genoemd. Dat staat voor Content Management Systeem
Wij zijn enthousiast over WordPress en wij worden nog weleens gevraagd hoe het komt dat wij zo enthousiast zijn over WordPress.

Website laten maken voor Wessels Wonen en Slapen

WordPress en zijn voordelen

Welke argumenten pleiten voor WordPress? Als specialisten voor WordPress zijn wij zeker van het resultaat dat WordPress geeft. Voor de website bouwer heeft WordPress veel voordelen. Je kan namelijk exact de website bouwen die de opdrachtgever voor ogen heeft. Daarbovenop heeft WordPress ook voordelen voor jou die de website gaat beheren.

De eigen website zelfstandig beheren

Het grote voordeel van WordPress is dat je geen verstand hoeft te hebben van webdesign om jouw eigen website te beheren. Werken met WordPress is makkelijk in het gebruik. Om die reden is het niet moeilijk de content van jouw website aan te passen. Anders gezegd, je bent niet afhankelijk van anderen omdat je zelf jouw website kan beheren.

Er is veel mogelijk met WordPress

Omdat er voor WordPress talloze plugins beschikbaar zijn en er nog steeds nieuwe plugins ontwikkeld worden is er heel veel mogelijk met een WordPress website. Sommige organisaties zijn weleens bang dat WordPress een begrenzing heeft, omdat zij websites hebben gezien die er niet goed uitzien en beperkte functionaliteiten. Deze websites zijn vaak gemaakt door goedwillende hobbyisten met onvolledige kennis die WordPress biedt. Het is dus niet WordPress met beperkingen, maar de webbouwer zelf. Neem eens een kijkje onze portfolio en ervaar wat WordPress te bieden heeft. Wil jij een website in meerdere talen, webshop of een webblog? Met onze kennis  en de goede plugins is er veel mogelijk met WordPress.

Het is up-to-date en daardoor veilig

WordPress is een open source systeem. WordPress is te beschouwen als een leeg platform wat gratis te gebruiken is. Om een website goed te laten functioneren heb je allerlei componenten nodig. Elke component heeft een bijdrage aan goed functioneren van een website. Deze componenten zijn bekend onder de noemer plugins.

WordPress heeft altijd een doorlopende progressie. Regelmatig komen er nieuwe updates met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is WordPress een veilig platform om websites op te plaatsen en te onderhouden. Omdat WordPress een door velen gebruikt systeem is, ben je nooit afhankelijk om van één webdesign kantoor. Elke andere websitebouwer met voldoende kennis kan op een bestaande website zaken verder ontwikkelen. 

Kostentechnisch is WordPress efficiënt

WordPress is een open source en dagelijks zijn er wereldwijd talrijke ontwikkelaars actief om dit mooie CMS steeds verder te ontwikkelen. Dit gebeurt in de code zelf of door ontwikkeling van nieuwe plugins. Het is dus niet nodig dat het wiel iedere keer moet worden uitgevonden. Iedere gebruiker van WordPress kan gebruik maken van het werk door de community.

Met WordPress word je online beter gevonden

WordPress heeft op de online positie van de website in zoekmachines zoals Google een positieve invloed. Matt Cutts, topman van Google, was in 2009 al bijzonder positief over WordPress. Hij sprak toen over WordPres met de woorden: “WordPress takes care of 80-90% of (the mechanics of) Search Engine Optimization (SEO)”. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Het verhogen van de positie van jouw website in de zoekmachines staat bekend als SEO.
Ben je bekend met de Plugin Yoast? Deze plugin geeft de extra SEO mogelijkheden aan in de WordPress websites. Wil je informatie over wat WordPress voor jouw website kan doen? Neem dan met ons contact op voor advies op maat.

Denk jij dat wij jou kunnen helpen met online business?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.