webshops Webshops

WebshopsBent u op zoek naar een webshop? DE ONLINE ZAAK levert 'Basis' en 'Op maat' webshops. Welke type webshop u ook zoekt, het wiel hoeft niet nogmaals uitgevonden te worden. Daarom bouwen wij onze webshops op basis van Open Source.

De open source pakketten hebben wij geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid en schaalbaarheid. Daarnaast vullen de pakketten elkaar goed aan, zodat wij er elke mogelijke webshop mee kunnen maken voor u.

Basis webshop

DE ONLINE ZAAK ontwikkelt al vele jaren webshops voor haar klanten. Daardoor hebben wij naast kennis, ook veel standaardoplossingen in huis. Deze functionaliteiten en interactieontwerpen kunnen wij hergebruiken als start voor een Basis webshop. Zo'n webshop kan eenvoudig worden aangepast aan uw specifieke wensen, mits deze niet teveel afwijken van de basis. Grote voordeel van Basis webshop zijn de relatief lage kosten en snelle ontwikkeltijd.

Op maat webshop

Heeft u specifieke wensen of eisen, dan kunnen wij een webshop op maat bouwen. Wanneer u bijvoorbeeld complexe, configureerbare producten verkoopt, of complexe processen moet gaan ondersteunen. Het uiterlijk en de invulling staat volledig open. De investering voor een webshop op maat is doorgaans hoger dan voor een Beste practice webshop.

Op zoek naar een webshop?

Neem contact op

 

Neem contact op

Post en bezoekadres:
Osnabrückstraat 24A
7418 BN Deventer

Telefoon : 0570 - 658 084

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website : www.deonlinezaak.nl

Laatste tips & tricks

Nieuwsbrief

Geef je e-mailadres op als je tips & tricks van ons wilt ontvangen!