Welke diensten leveren wij.

Wij bieden verschillende diensten aan voor diverse branches. Onderstaand zie je een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Website laten maken.

Een nieuwe en goede website laten maken? Omdat er bijvoorbeeld nog geen website is of omdat de huidige website niet meer voldoet aan de wensen van de organisatie.

Meer informatie

Webshop laten maken.

Webshops, de online winkels, zijn steeds meer in opkomst. Door het gemak voor de klanten en de lagere kosten zal de opmars van webshops steeds groter worden.

Meer informatie

Maatwerk software.

De Online Zaak ontwikkelt maatwerk software die werk uit handen nemen. Slimme innovatieve software die doet wat je wilt en makkelijk te besturen zijn door jou of jouw klanten.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie.

De Online Zaak realiseert de website zodanig dat deze goed vindbaar is voor de zoekmachines, omdat dit net zo belangrijk is als een aansprekende website die optimaal functioneert.

Meer informatie

Webhosting.

De realisatie van een website en webshop kan vergeleken worden met het bouwen van een huis. De webhosting is in deze vergelijking de inrichting van het huis zoals energie, maar ook meubels en vloerbedekking.

Meer informatie

WordPress beheer en onderhoud.

Wil je jouw website laten beheren of onderhouden? Dit kan je door De Online Zaak laten doen. Zo heb je geen omkijken meer naar het updaten van plug-ins of het maken van een backup.

Meer informatie

Heb je een vraag, aarzel dan niet en bel ons 0570 – 658084

Je kunt ook een vraag stellen via de mail of online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Stel een vraag Vraag een offerte aan