De diensten van De Online Zaak

Wij bieden diverse diensten aan voor diverse branches. Onderstaand zie je een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Website laten maken voor Wessels Wonen en Slapen

Website laten maken

Een nieuwe en goede website laten maken? Omdat er bijvoorbeeld nog geen website is of omdat de huidige website niet meer voldoet aan de wensen van de organisatie.

lees meer

Webshop laten maken

Webshops, de online winkels, zijn steeds meer in opkomst. Door het gemak voor de klanten en de lagere kosten zal de opmars van webshops steeds groter worden.

lees meer

Maatwerk software

De Online Zaak ontwikkelt maatwerk software die werk uit handen nemen. Slimme innovatieve software die doet wat je wilt en makkelijk te besturen zijn door jou of jouw klanten.

lees meer

Zoekmachine optimalisatie

De Online Zaak realiseert de website zodanig dat deze goed vindbaar is voor de zoekmachines, omdat dit net zo belangrijk is als een aansprekende website die optimaal functioneert.

lees meer

Webhosting

De realisatie van een website en webshop kan vergeleken worden met het bouwen van een huis. De webhosting is in deze vergelijking de inrichting van het huis zoals energie, maar ook meubels en vloerbedekking.

lees meer

Website beheer en onderhoud

Wil je jouw website laten beheren of onderhouden? Dit kan je door De Online Zaak laten doen. Zo heb je geen omkijken meer naar het updaten van plug-ins of het maken van een backup.

lees meer

Denk jij dat wij jou kunnen helpen met online business?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.