Wat doen wij voor jou?

Zoek je een optimale website of webshop?
De Online Zaak is een internetbureau voor op maat gemaakte websites met het accent op functionaliteiten en met oog voor vormgeving bij de realisatie van websites, webshops en bij gebruik van social media.

Jouw website beter gevonden?
De Online Zaak geeft invulling aan de titel, beschrijving en zoekwoorden op een zodanige wijze dat deze goed aansluiten bij de website en uniek zijn voor de zoekmachines (SEO). Met deze unieke invulling gericht op de bezoeker draagt dit bij tot een goede scoren in de zoekmachines (SEO) en zal de website of webshop makkelijker gevonden worden.

De Online Zaak realiseert webshops met het doel verkoopresultaten. Tot ons dienstenpakket hoort ook hosting voor websites en webshops. Ook leveren wij maatwerk bij het realiseren van webapplicaties afgestemd op de door jouw gewenste doelstellingen.

Wie zijn wij?

Ivo vormt al meer dan 20 jaar het basisteam van De Online Zaak. Aangevuld met medespelers die kennis en kunde combineren met inzet en doel voor de wensen van jou op het gebied van WordPress, Woocommerce, op maat gemaakte software, vindbaarheid, hosting, domeinnamen en WordPress onderhoud.

Ivo Visser

Ivo Visser
Eigenaar