Webhosting

Snelle en betrouwbare webhosting voor jouw website

De realisatie van een website en webshop kan vergeleken worden met het bouwen van een huis. De webhosting is in deze vergelijking de inrichting van het huis zoals energie, maar ook meubels en vloerbedekking. De keuze kan zijn om goedkope spullen te kopen, maar als het frequent wordt gebruikt zal het snel slijten. Dan moet je al snel nieuwe spullen kopen. Dat gaat ook op voor de webhosting. Er zijn veel webhosting providers, echter als het doel is om veel bezoekers op jouw website genereren, is het functioneler en veiliger om meteen voor kwaliteit webhosting te gaan.

Kwaliteit voor een juiste prijs

DE ONLINE ZAAK staat voor kennis en kunde als internetbureau. En dat geldt ook op het gebied van webhosting. Bezoekers van jouw website willen snel bij het gekozen onderwerp komen op een gebruiksvriendelijke en soepele manier. Daarom is het van essentieel belang dat de pagina’s van jouw website snel ingeladen zijn. Bij vragen en eventuele storingen is het prettig voor je dat je de webhoster snel en makkelijk kan benaderen. DE ONLINE ZAAK is snel en goed bereikbaar om jou te helpen hierbij en voorziet in webhosting met kwaliteit, support en daarbij tarieven met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Compatibiliteit

Elk online platform wordt geconfronteerd met talrijke mutaties. Hierbij is geen verschil bij welke provider jouw website is gehost. Elke maand zijn er webbrowser updates en updates tegen virussen waardoor jouw website en webhosting optimaal beveiligd zijn. DE ONLINE ZAAK houdt standaard als onderdeel van het hosten van jouw website en webshop deze beveiligingszaken voor jou bij. Zodat de functionaliteiten goed gewaarborgd zijn.

Dit geldt ook voor de CMS beheersystemen WordPress, Woocommerce, Joomla en Virtuemart van jouw website en webshop. Die ook specifieke eisen aan de webhosting stellen. DE ONLINE ZAAK gaat te allen tijde te werk met up-to-date technieken en deze zijn niet toepasbaar bij webhosting aanbieders die qua tendens en ontwikkelingen niet up-to-date zijn. Daarnaast kunnen wij jou adequater en sneller helpen bij vragen en eventuele hapering in de up-time als de hosting van jouw website en webwinkel bij ons is ondergebracht. Wij zijn voor jou bereikbaar om vriendelijk met kennis en kunde alle vragen te beantwoorden.