Webshops

Goede webshop voor online verkopen

Webshops, de online winkels, zijn steeds meer in opkomst. Door het gemak voor de klanten en de lagere kosten zal de opmars van webshops steeds groter worden. De traditionele detailhandel kijkt tegenwoordig met veel interesse naar deze ontwikkeling. Een combinatie van “bricks and clicks” biedt steeds meer kansen om de continuïteit te waarborgen.  

Doelgericht aan de voorkant

Daarom is de stelling gerechtvaardigd dat een webshop in sommige gevallen een benodigde en in de eerste plaats een doelmatige en rendement bevorderende uitbreiding is voor winkelier en leverancier. Deze stelling is in onze ogen serieus aangezien wij precies in beeld hebben hoe een webshop rendement oplevert. Meer nog dan bij een website zijn conversies heel belangrijk. De opzet van een webshop is omzet genereren. Daarom moeten de bezoekers van de webwinkel gestimuleerd worden om een aankoop te doen en klant worden. DE ONLINE ZAAK heeft een aantal middelen om deze doelstelling te verwezenlijken. Om te beginnen door de realisatie van een klantvriendelijke webshop met een soepel lopend bestelproces naar het winkelmandje.

Vormgeving en wisselwerking (interactie) zijn essentiële factoren bij de realisatie van een op omzet gerichte webshop. Vanzelfsprekend moet de webshop er aantrekkelijk en overzichtelijk uitzien, maar de finesses zijn eveneens belangrijk. Zoals een goede positie en kleur van “call to action” buttons en banners, hoe de producten worden weergegeven en de prikkels om naar de volgende producten in de webshop te gaan. Wij volgen tijdens het realiseren van de webshop continue de gedachtegang en belang van de bezoeker die koper wordt. Door onder andere onszelf de vraag te stellen: “Hoe wil ik zelf geprikkeld worden om naar de gewenste handeling tot aankoop over te gaan?”. De beleving van de klant en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijk en voor deze factoren hebben wij de deskundigheid in huis om jou te helpen.

Makkelijk beheren van de achterkant

Het verkoopproces speelt zich af aan de voorzijde van de webshop en deze dient soepel en vlekkeloos te verlopen. Aan de achterkant moet elke bestelling zo effectief en simpel mogelijk worden afgehandeld. Bestellingen, producten, klanten en statistieken wil je gemakkelijk kunnen bekijken en beheren. DE ONLINE ZAAK realiseert elke webshop in een beheersysteem zoals WooCommerce of Virtuemart die gebruiksvriendelijk zijn en waarin alle benodigde handelwijzen en hulpmiddelen duidelijk en begrijpelijk zijn verwoord. Te denken valt hierbij aan pakbonnen uitprinten, het bekijken van verkoopstatistieken, voorraden bijwerken, uitgifte cadeaubonnen en korting codes, opzoeken van naam, datum of betaalmethode en exporteren van boekhouddocumenten. De benodigde hulpmiddelen zijn ingevoerd in het CMS en eenvoudig in het gebruik. DE ONLINE ZAAK realiseert de passende webshop voor elk type onderneming en organisatie.

WooCommerce webshop laten bouwen bij DE ONLINE ZAAK?

Wil je een webshop laten maken? Of heb je al een webshop? In beide situaties helpt DE ONLINE ZAAK jou met jouw vragen en oplossingen.
DE ONLINE ZAAK maakt webshops in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte webshop systeem en staat erom bekend dat deze zeer gebruikersvriendelijk is.

WooCommerce biedt daarnaast tal van mogelijkheden om te koppelen met andere systemen, waardoor informatie automatisch uitgewisseld kan worden. Hiermee bespaar je ook nog eens tijd en dus geld.

Affiliate webshop maken?

DE ONLINE ZAAK heeft jarenlange ervaring met het bouwen van webshops op basis van affliate marketing. Wil je geld verdienen met een affiliate webshop, maar je hebt geen kennis of tijd om dit zelf te realiseren? Wij helpen jou met het opzetten van een succesvolle affiliate webshop.

Het inlezen van feeds met producten is een zeer handige tool die wij aanbieden. Op deze manier kan je met enkele klikken jouw webshop vullen met duizenden producten van affiliate bedrijven zoals TradeTracker, Daisycon, Awin, of Bol.com.

interesse? neem contact op