Websites

Websites dienden eerst als digitale brochures vol informatie en visitekaartjes.
Anno nu wil men, naast informatie verstrekken, ook dat de bezoekers contact zoeken of verleid worden tot actie zoals het bestellen van product of invullen van een (contact)formulier. Doel is bezoekers op website die leiden tot resultaat.

Effectief, opmerkelijk en gebruiksgemak!

De doelstelling van de website is een belangrijk beginpunt voordat aan het totaal proces begonnen wordt. Vervolgens worden vormgeving, functionaliteit en conversie in beeld gebracht. De opzet is dat websitebezoekers converteren naar afnemer, dus klant. Hoe de website wordt beleefd en hoe gebruiksvriendelijk jouw website is, spelen een belangrijke rol. De plaatsing van banners, buttons en gelegenheid om contact op te nemen moedigen dit aan. Bij de realisatie van jouw website houden wij rekening met alle belangrijke onderdelen.

De gerealiseerde website dient aan te sluiten bij jou en jouw bedrijf. Jouw persoonlijke touch moet om die reden worden toegevoegd. Zo ook de aansluiting van de gewenste sociale media kanalen en een look and feel die past bij jouw huisstijl. Achter alle inbreng van ons bij de realisatie van jouw website ligt een grondslag. DE ONLINE ZAAK is bekend met de werking van het web. Wij analyseren al meer dan 10 jaren gedrag van internetbezoekers. Met de doelstelling van jouw website, worden strategische keuzes gemaakt die leiden tot een aansprekende website en die ook een effectieve website is.

Makkelijk door jou te beheren

DE ONLINE ZAAK levert websites op met een uitermate makkelijk te beheren systemen zoals WordPress en Joomla. Deze CMS systemen (Content Management System) zijn echt gebruiksvriendelijk om op een eenvoudige manier de inhoud van jouw website aan te passen. De website wordt zo eenvoudig mogelijk voor jouw gemaakt waardoor er tijd bespaard wordt om je zoveel mogelijk te richten op jouw eigen knowhow en bedrijfsvoering.

DE ONLINE ZAAK is een internetbureau dat sinds 2002 staat voor online deskundigheid. Wij doen al het mogelijke om de doelstellingen van jouw website te verwerkelijken. Een website is voor mogelijke klanten en samenwerkingspartners meestal de eerste kennismaking met een organisatie. Daarom is het uitermate essentieel om genoeg tijd en energie te besteden aan de ontwikkeling en realisatie van jouw website. DE ONLINE ZAAK is er voor jou om samen met onze deskundige programmeurs en vindingrijke vormgevers jouw bedoelingen om te zetten naar ontwerp en codering. Onze enthousiaste specialisten leveren jouw website op zoals door jou gewenst.

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bij de ontwikkeling en realisatie van jouw website komen deskundigheid en diverse werkzaamheden in beeld. Zoals wij vragen, ter inventarisatie, voor jou hebben, zal jij wellicht ook vragen voor ons hebben. Wij zijn daarom voorstander voor een goed en persoonlijk gesprek. De experts van DE ONLINE ZAAK staan voor jou klaar om een passend en juist advies te geven wat betreft de beste website voor jou en de daarbij van toepassing zijnde vervolgstappen.

© Copyright 2019 DE ONLINE ZAAK